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Must Eats in Gangwondo! Make sure to keep in mind before your trip!

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작성자 관리자 작성일 19-11-28 22:24 조회 6회

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If you like local specialties or local food with strong local color, you’ll like this news.
In particular, there are delicious food or delicacies only in winter.
If you have a plan to Korea in winter, we recommend you keep in mind before your trip and try them once.
As you know, one of the essential elements in the fun of traveling is food.


지역 특산물이나 지역 색이 강한 향토 음식을 좋아하는 분들께 꼭 필요한 소식입니다.
특히 겨울철에 맛있는 음식이나 겨울에만 먹을 수 있는 별미가 있습니다.
겨울의 한국을 여행하신다면 여행 전 꼭 알아두었다가 한번쯤 드셔보는 것을 권해드립니다.
여행의 재미에서 빠질 수 없는 중요한 요소 중의 하나가 먹거리이기 때문입니다.




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The first winter delicacy that we would like to introduce is Steamed Snow Crab.
In Korea, Snow Crab dish is also usually popular because it is the most luxurious and delicious among crabs
Snow crab is popular in winter because they are fattening and tasty in the winter season.
There are a lot of Snow crab restaurants in Samcheok, Gangwondo.
You can enjoy delicious local food as much as you want with the snow crab course menu.


겨울철 별미로 소개해드리고 싶은 음식 첫 번째, 바로 대게 찜입니다.
한국에서 대게는 게 중에서 가장 고급스럽고 맛있는 게로 손꼽히고 있기 때문에 대게 요리 역시도 인기가 좋습니다.
그런 대게가 가장 실하게 살이 오르고 맛이 좋은 철이 겨울철이기 때문에 겨울철에 많이 먹는 요리입니다.
특히 강원도 삼척에는 유명한 대게 음식점이 많이 있습니다.
대게 요리와 함께 어울리는 한상 차림으로 맛있는 지역 음식을 양껏 맛볼 수 있습니다.



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Steamed recipe that brings out the best of their natural taste is popular because it is suitable for snow crab to preserve its flavor rather than seasoning and complicated cooking process. 
Enjoy freshly steamed snow crab fully with the sweet and sea flavored chubby meat.
After eating the crab meat, it’s another delicacy to eat fried rice or ramen cooked with crabs’ intestine in the shell.


양념을 하거나 복잡한 조리과정을 거치는 것보다 간단하게 조리했지만 본연의 맛을 가장 잘 살리는 찜 요리법이 대게에게 잘 어울리고 풍미를 유지시켜주기 때문에 인기가 있습니다.
갓 쪄낸 따끈따끈한 대게에서 단맛이 돌고 바다향이 나는 통통한 속살을 마음껏 드셔보세요.
게살을 다 먹은 후에는 게딱지에 남아있는 게 내장으로 요리한 볶음밥이나 라면을 드시는 것이 별미입니다.



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We would like to introduce Stuffed Squid (Ojingeo Sundae), as a local specialty.
Squid, a seafood popular with many people in many countries, is also common and popular food ingredient loved in Korea.
We recommend you should try Stuffed Squid that started in Sokcho, Gangwondo because it is not easy to find in the other region.


특별히 지역 색이 강한 별미로 소개 드리고 싶은 음식은 오징어순대입니다.
여러 나라에서 많은 사람들에게 인기 있는 해산물인 오징어는 한국에서도 사랑 받는 흔하고 대중적인 식재료입니다.
강원도 속초 지역에서 시작하여 이 지역 외에서는 찾아보기 힘든 음식인 오징어순대를 속초에 오시면 꼭 드셔보시길 권합니다.



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Mince squid, meat, vegetables, etc., season it with seasoning, fill the squid's body tightly, steam it whole, and then it is complete a delicious Stuffed Squid (Ojingeo Sundae).
You can slice and eat it or coat it with egg and fried it.
Sokcho Stuffed Squid has strong local color but it’s popular to the most people.


오징어와 고기, 야채 등의 재료를 다져서 양념하여 오징어의 몸통 안에 꽉꽉 채운 후 통째로 쪄내면 먹음직스러운 오징어순대가 완성됩니다.
일반 순대처럼 썰어서 내기도 하고 썬 후 계란물을 입혀 구워내기도 합니다.
속초의 명물인 오징어순대는 지역 색이 강하지만 많은 분들에게 호불호가 적고 인기 있는 맛입니다.



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In the winter blowing cold wind, you will be looking for hot snacks and drinks as well as a meal.
If you want a warm snack, try Jjinppang, the steamed bun.
It is a popular snack many people look for in cold winter in Korea.
Especially Jjinppan in Anheungmyeon, Gangwondo is famous.


차가운 바람이 불어오는 겨울이 되면 한끼 식사뿐만 아니라 간단한 간식, 음료까지 따끈한 것을 찾게 됩니다.
따뜻한 간식을 찾고 있다면 찐빵을 만나보세요.
한국에서는 겨울만 되면 많은 사람들이 찾는 추운 겨울 인기 간식입니다.
특히 강원도 횡성군 안흥면의 찐빵이 유명합니다.



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Anheung-myeon's steamed bun, which even widely known Anheung Jjinppang, contains sweet red bean paste inside the soft, ripe white bread.
It is a winter delicacy that will melt not only frozen hands but also the body and mind in wnter.
If you are visiting Korea in winter, we recommend you try Korean steamed bun, Jjinppang.


안흥찐빵이라는 이름까지 널리 유명하게 만든 안흥면의 찐빵은 말랑말랑하고 부드러운 하얀 빵 속에 달콤한 팥소가 들어있습니다.
겨울에 언 손뿐만 아니라 몸과 마음까지 녹여줄 것만 같은 겨울철 별미입니다.
겨울에 한국을 방문하셨다면 꼭 한국의 찐빵을 드셔보시는 것을 추천합니다.